sobota 20. júna 2009

ako prísť k autu zadarmo, alebo celkom fajn biznis

Skupina, povedzme 10 ľudí (stačí z TV, reklamy, audiotext. spol., predajca automobilov ) sa dohodne, že zadarmo zoženie sebe aj svojím známym, rodinným príslušníkom, diskrétnym priateľkám a podobne, nové auto
- vymyslí súťaž "ALFA 123"
za predpokladu, že denne pošle SMS 100 000 ľudí je zisk 6 miliónov korún.
Ak auto stojí do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho, nielen že sa denne zaplatí niekomu zo skupinky autíčko, ale v pohode vyjde aj miliónik na odvysielanie reklamy v TV nejakých pár miliónikov sa zvýši aj na vytvorenie reklamy a v konečnom dôsledku zarobí aj audiotextová spoločnosť a predajca áut.
A kto to všetko zaplatí - no predsa naivní Slováci, ktorí v domnení, že vyhrajú auto denno-denne posielajú SMS za 60 Sk - poniektorí aj niekoľko krát denne.
Veď čím viac ľudí SMS-kuje, milióny niekomu pribúdajú. Pri 200 000 ľudoch, denný príjem už 12 miliónov korún a čo keď niekotrý deň pošle SMS 500 000 ľudí (zisk 30 mil. korún :)
Len tak ďalej Slováci, posielajte SMS ďalej, zaplaťte skupinke predom určených ľudí autíčka a ešte im dajte pár miliónov aj na benzín. Šikovne vymyslené, fakt. Videli ste niekto verejné losovanie ? Účasť notára - načo a keby aj, ten za 1-2 melóny potvrdí všetko. Prinesená zabalená obálka o 19,55 nesie predom určenú osobu zo skupinky a naivný Slovák si povie - a zase som nevyhral :)
Kto na tom zarobí ?
1, predajca automobilov predá 77 áut
2, audiotextová spoločnosť
3, reklamná agentúra - výroba reklamy
4, televízia za odvysielanie reklamy
5, skupina ľudí a ich známi získajú zadarmo autá na ktoré sa im poskladajú Slováci.
6, tá istá skupina zarobí niekoľko desiatok miliónov korún

P.S. Keby nebolo toľko hlúpych ľudí , nebolo by ani toľko boháčov a chudobných. Ak je niekto natoľko hlúpy, že zožerie všetko, čo mu reklama v TV alebo iných médiách ponúka, je to hlúpy imidžista a prihráva do vačku peniaze boháčovi, ktorého v tom jeho produkte nevidíš ani oblečeného a ani nepije ten ktorý nápoj ..
ANONYM XY

Žiadne komentáre: